Wiedza

Polityka prywatności

Kontekst HR International Group dba o poszanowanie prywatności użytkowników domeny konteksthr.pl

Jakie dane o tobie zbieramy?

Dane zbierane automatycznie

Podczas wizyty na naszej stronie internetowej automatycznie zbierane są dane dotyczące Twojej wizyty, np. Twój adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego itp.

Dane zbierane podczas rejestracji do e-newslettera

Abyś mógł skorzystać z niektórych funkcji naszego systemu, będziesz musiał się zarejestrować. Podczas rejestracji zapytamy Cię o Twój adres e-mail.

Dane zbierane podczas rejestracji w HR Business Partner Clubie

Abyś mógł skorzystać z zawartości platformy HR Business Partner Club, będziesz musiał się zarejestrować. Podczas rejestracji zapytamy Cię o Twój adres e-mail.
Wypełniając formularz HR Business Partner Clubu, wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych na potrzeby tego programu.

Dane zbierane, kiedy kontaktujesz się z nami

Kiedy kontaktujesz się z nami za pośrednictwem strony internetowej, telefonu, poczty e-mail itp., przekazujesz nam swoje dane osobowe, np. imię, nazwisko, adres e-mail, nazwa firmy, którą reprezentujesz, itp.

W jaki sposób wykorzystujemy Twoje dane?

  • Nie udostępniamy i nie sprzedajemy danych zebranych o Tobie podmiotom trzecim.
  • Jeśli zadałeś pytanie lub złożyłeś zapytanie ofertowe za pośrednictwem naszej strony, wykorzystamy Twoje dane w celu udzielenia odpowiedzi.
  • Jeżeli zapisałeś się na nasz e-newsletter lub w inny sposób wyraziłeś zgodę na jego otrzymywanie, wykorzystamy Twoje dane w celu wysyłki (wykorzystamy adres e-mail). Podczas rejestracji zostaniesz zapytany, czy chcesz otrzymywać newsletter. Możesz zawsze zrezygnować z otrzymywania e-newslettera, klikając w link rezygnacji umieszczony w każdym e-newsletterze.
  • Jeśli firma, w której pracujesz, jest członkiem HR Business Partner Clubu, każdorazowo potwierdzasz podczas rejestracji akceptację regulaminu platformy wiedzy.
  • Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o użytkownikach lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku.
  • W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.
  • W przypadku naruszenia regulaminu naszego serwisu, naruszenia prawa lub kiedy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Twoje dane organom wymiaru sprawiedliwości.

Dostęp do swoich danych

Masz prawo wglądu w swoje dane i możliwość ich poprawiania. Twoje dane są chronione zgodnie z obowiązującymi przepisami.

W jaki sposób będziemy się z Tobą kontaktować?

  • Jeżeli zadałeś pytanie lub złożyłeś zapytanie ofertowe drogą e-mailową, możesz otrzymać od nas e-maile dotyczące Twojej sprawy. Jeśli podałeś numer telefonu, możemy również kontaktować się z Tobą telefonicznie.
  • Jeżeli zapisałeś się na nasz e-newsletter lub w inny sposób wyraziłeś zgodę na jego otrzymywanie, będziesz go od nas otrzymywać drogą e-mailową.
  • Jeśli firma, w której pracujesz, jest członkiem HR Business Partner Clubu, możesz otrzymywać od nas e-newsletter drogą e-mailową.

Wykorzystanie ciasteczek („cookies”)

Nasza strona internetowa może wykorzystywać ciasteczka, które służą identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z naszej strony, abyśmy wiedzieli jaką stronę wyświetlić. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych.

Odnośniki do innych stron

Serwis Kontekst HR International Group zawiera odnośniki do innych stron WWW. Nie możemy ponosić odpowiedzialności za zasady zachowania prywatności obowiązujące na tych stronach. Namawiamy, by po przejściu na inne strony, zapoznać się z polityką prywatności tam ustaloną. Niniejsza polityka prywatności dotyczy tylko serwisu WWW Kontekst HR International Group.

Zmiany naszej polityki prywatności

Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie.

Kontakt

Firma zbierająca dane: Kontekst HR Polska Sp. z o.o., ul. Syta 102 A m. 1, 02-987 Warszawa, Polska.
W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt z wykorzystaniem formularza w dziale „Kontakt” strony internetowej.